Kvalitet izrade nameštaja proizvedenog u Prodecor Design-u bazira se na ideji da svaki komad treba da bude prilagođen potrebi i želji kupca, perfektno izrađen i kao takav savršeno uklopljen u celinu, bilo da ste došli sa već postojećom idejom ili dopustili našem timu da uz vašu sugestiju svaku zamisao pretoči u
realnost.

Preko 20 godina iskustva u projektovanju, proizvodnji i opremanju sofisticiranim nameštajem, objekata
svih namena, vodeći računa o detaljima koji zaista Čine razliku.
Od male porodične radionice do firme koja sada broji 20ak zaposlenih sa domaćeg proširili smo se do
zahtevnog evropskog tržišta. Ciljeve postižemo timskim radom, trudom i zalaganjem.

ŠTA ZADOVOLJNI KLIJENTI KAŽU

"Znam da zvuči kliše, ali za ovu kompaniju sam čula od najbolje drugarice na kafi. Za mene je prvi utisak najbitniji, a PRODECOR Design me je ostavio bez reči. Mogu samo da kažem da je ispalo bolje nego što sam zamišljala! Sve preporuke!"
Ana
Novi Sad
"Sjajna usluga opremanja i projektovanja enterijera! Stručni tim je pažljivo slušao moje želje i potrebe, te je kreirao savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike za moj stan."
Boris
Beograd
"Savršeno isplaniran raspored i pažljivo projektovani komadi nameštaja su transformisali moj stan u pravi dom. Usluga kompanije Prodecordesign je premašila sva moja očekivanja!"
Jovana
Beograd

NAŠI PARTNERI

NAŠI REZULTATI

100%

ZADOVOLJSTVO KLIJENTA

Trudimo se uvek ne da budete zadovoljni, nego prezadovoljni! Radeći sa nama ne dobijate samo partnera, već i prijatelja vašeg doma. Vodimo vas za ruku, slušamo vaše ideje i nalazimo optimalno rešenje.

305+

USPEŠNIH PROJEKATA

Izuzetno smo ponosni na to što smo ove godine završili naš 300ti projekat. Naši klijenti govore za nas, rado se vraćaju i preporučuju nas iz prostog razloga što su prezadovoljni odnosom i kvalitetom samog rada.

9905

SATA U RADIONICI

Svaki dan radimo punom parom i obraćamo pažnju na svaki detalj. Dok vi niste 100% zadovoljni, nismo ni mi. Imamo najsavremeniju tehnologiju, mašine, ali i ljude koji su kvalifikovani za najkvalitetniji finalni proizvod za vaš dom.